Termeni și condiții de utilizare

Comunicari electronice

Prin accesarea site-ului www.Pufos.ro, folosirea, vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri, comunicarea se realizeaza in sistem electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail.

Drepturi de autor (copyright)

 Intregul continut al site-ului www.Pufos.ro, incluzand, enumerativ, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea Pufos.ro si/sau a asociatilor sai si/sau a partenerilor sai si/sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala.

Datele personale

 Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre Pufos.ro numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informarile despre eventualele promotii, anunturi etc. vor putea fi transmise numai cu acordul prealabil al clientului. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau alte verificari legale, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Responsabilitati privind produsele

 Magazinul Pufos.ro nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet. Pufos.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site, produse pentru care Pufos.ro nu ofera nici o garantie, expresa sau implicita. Pufos.ro nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate. Produsele (atunci cand este cazul) sunt insotite de certificate de garantie ale producatorilor. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta Pufos.ro in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare.
Politica de preturi

 Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte. Magazinul Pufos.ro isi rezerva dreptul de a modifica preturile produselor afisate in magazinul online in orice moment fara notificare prealabila, inclusiv in cazul corectarii unor preturi eronat afisate.
Politica de Retur

In cazul in care produsul comandat nu corespunde cerintelor dumneavoastra sau prezinta defecte de fabricatie, puteti solicita inlocuirea acestuia sau returnarea contravalorii lui in termen de 14 zile de la primirea produsului. In acest sens, va rugam sa ne contactati imediat prin telefon sau email pentru stabilirea detaliilor. Nu rambursam contravaloarea produselor expediate retur fara o informare prealabila in scris din partea clientului (in virtutea Ordonantei nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta). Rambursarea sumelor (contravaloarea produselor returnate si taxa initiala de curierat) se va face in cel mult 14 de zile de la data cererii efectuate in scris de catre consumator, prin transfer bancar intr-un cont bancar  specificat de catre client. Legislatia in vigoare nu permite expedierea de bani in numerar prin serviciile de curierat. Daca se returneaza doar anumite produse din comanda initiala, taxa initiala de curierat nu va fi rambursata ci doar contravaloarea produselor returnate. Costul de transport retur cade in incidenta cumparatorului (in virtutea Ordonantei nr 34/2014). Daca clientul nu va achita taxa de retur prin compensare taxa initiala de curierat nu va fi rambursata clientului.

In conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul (47) din prezentare: pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a bunurilor, consumatorul ar trebui sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite s-o faca intr-un magazin; de exemplu, consumatorul ar trebui doar sa probeze un articol de imbracaminte, nu sa il poarte.

Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte (inclusiv ambalaj si imagine de prezentare originale) si nu prezinta semne de uzura sau folosinta. Nu rambursam contravaloarea produselor utilizate si care nu se pot revinde din motive de igiena sau fiind deteriorate (inclusiv lipsa accesorii). Alegerea marimii potrivite a costumelor cade in incidenta clientului functie de variantele disponibile la fiecare produs.

 Nu livram si nu primim colete prin Posta Romana.


Va reamintim ca va stam la dispozitie si puteti oricand solicita telefonic sau in scris informatii suplimentare despre produse pentru a evita situatiile de retur (masuri, dimensiuni, tipuri si compozitie materiale, accesorii, culori, producator, etc).


Consumatorul nu poate denunta unilateral (anula/returna) o comanda de furnizare a unor produse executate la comanda dupa specificatiile clientului sau a unor produse distinct personalizate. In aceste cazuri, orice modificare ulterioara confirmarii comenzii, se va estima si taxa suplimentar in functie de complexitatea modificarii.
 
Alte conditii de utilizare

 Magazinul Pufos.ro nu este responsabil pentru greseli tipografice. Pufos.ro isi rezerva dreptul  de a anula orice comanda plasata de client in cazul in care aceasta era afectata la momentul respectiv de o eroare tipografica in privinca pretului sau disponibiltatii oricaruia dintre elementele comandate.

 Desi Magazinul Pufos.ro face eforturi permanete pentru a asigura acuratetea informatiilor referitoare la produsele si serviciile oferite, exista posibilitatea ca unele informatii furnizate in magazinul online sa nu fie actualizate.

Pufos.ro poate realiza modificari asupra specificatiilor oricaror produse sau servicii oferite in magazinul online, sau asupra preturilor aplicabile pentru aceste produse sau servicii, fara notificare prealabila.

Fotografiiile afisate in paginile Magazinului Pufos.ro au caracter informativ si este posibil sa contina accesoriii neincluse in pachetele standard.

 Magazinul Pufos.ro isi declina raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

 Toate ofertele speciale si campaniile promotionale oferite in cadrul Magazinului Pufos.ro sunt valabile in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza, in afara cazului in care se specifica in mod expres acest lucru.

 Magazinul Pufos.ro isi rezerva dreptul de a realiza oricare dintre urmatoarele actiuni, fara notificare: (1) sa modifice, sa suspende sau sa înceteze operarea sau accesarea magazinului online, sau a oricarei portiuni din magazinul online, pentru orice motiv; (2) sa modifice magazinul online, sau orice portiune a magazinului online, si orice reguli sau termeni aplicabili; (3) sa intrerupa operarea magazinului online sau a oricarei portiuni a magazinului online in functie de necesitatea realizarii de operatiuni de mentenanta programate sau neprogramate, corectare a erorilor, sau orice alte modificari care se impun.

 Magazinul Pufos.ro isi rezerva dreptul de a modifica prezentele conditii de utilizare ale magazinului online in orice moment, fara instiintare prealabila.

Dispozitii finale

 Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract la distanta valabil incheiat. Consumatorul nu poate denunta unilateral o comanda de furnizare a unor produse executate la comanda dupa specificatiile clientului sau a unor produse distinct personalizate.